Samo-reguliranje procesa promjene

Predstavnik sam nove generacije psihologa i bodywork praktičara, te integriram psiho-edukaciju, osobni razvoj i regulaciju tjelesnih, emocionalnih i mentalnih kapaciteta osoba u radu.

 

Upravo taj spoj iskustva u radu s tijelom, emocijama, umom i dušom otvorio mi je vrata teme samo-regulacije osobnih procesa. Ono što svakoj osobi treba je ruka podrške i stručna informacija kako bi uz podršku došli do samostalnog reguliranja vlastitih kapaciteta na razini tijela, emocija, misli i duše. 

 

Ako Vas zanima KAKO regulirati procesu životne osobne promjene i KAKO olakšati sebi životne ili poslovne izazove nazovite i raspitajte se kako možemo kreirati predavanje upravo za Vašu ustanovu, kako bi svojim zaposlenicima ponudili inspiraciju, nove poglede, ili alate kako da se kvalitetnije odnose prema sebi i zadacima pred njima. 

 

Naučite kako vlastitim prirodnim mehanizmima otpustiti i regulirati stres i s više kapaciteta ostvarujete osobne izazove, zadatke, kao i ciljeve ustanove ili tvrtke… 

 

Zamislite kako bi vaš život izgledao kada biste izašli iz vlastitih prosudbi i negativnog razgovora u svojoj glavi i postali netko tko je podržao druge da vide svijetlo i ljepotu oko sebe i u sebi. Svi smo društvena bića željna podrške i rasta, dođite i razmijenite s nama kako podržati sebe i druge oko sebe iz svih naših životnih uloga. 

 

 

Ako želite u svojoj ustanovi ili tvrtci organizirati predavanja na ovu ili sličnu temu slobodno mi se obratite kroz kontakte…