Life & Health
Coaching®

U dvoje je lakše

Preporuka za individualni coaching

"Igor mi je pomogao da u svojoj komunikaciji budem jasniji i tako poboljšao moj odnos sa timom. Svakako bih ga preporučio svima koji žele rasti osobno i poslovno!"

Benefiti 1 na 1 coachinga​

TRAJANJE: 60 min

CIJENA: €50 (376,72 HRK)

Više glava su pametnije od jedne

Svatko od nas, bez obzira na životno ili poslovno znanje i iskustvo, ponekad dođe u situaciju u kojoj je „zarobljen“ i čini mu se da vlastitim snagama ne može pronaći adekvatno rješenje.

 

Ponekad ni razgovor s prijateljima ili bliskim osobama ne pomaže, jer svatko od njih daje odgovore „iz svojih cipela“.

 

U takvoj je situaciji jedno od najefikasnijih rješenja obratiti se stručnjaku koji svojim znanjem i iskustvom može dati nepristranu perspektivu u analizi problema.

 

Nakon analize problema, coach i klijent zajedno postavljaju cilj i korake za njegovo uspješno ostvarivanje. Ponekad se radi samo o osvještavanju osobe u svrhu objektivnog sagledavanja situacije ili o ciljanoj edukaciji i usvajanju novih životnih resursa. Ponekad se radi o osnaživanju osobe kroz trening znanja i vještina iz uspješne komunikacije, samokontrole, samomotivacije, samopouzdanja i sl.

 

O kojem god slučaju da se radi, coaching nam pomaže da lakše i efikasnije ostvarujemo osobne i poslovne ciljeve.

Preporuka za individualni coaching
"Kroz 3 godine kontinuiranog rada s Igorom, život mi se toliko promijenio da sam i sama odlučila postati coach. Hvala od srca!"
Tena, poduzetnica
Kontakt
Lokacija

Kontakt forma

Scroll to Top