Individualni Shiatsu tretman

Umirite se tjelesnoj, mentalnoj i duhovnoj razini

Iskustva korisnika

Individualni rad

"Neizmjerno me vesele svi satovi kod Igora jer na svakom uronim u jedan dio sebe i izađem drugačija, svjesnija, oslobođena nekih svojih potisnutih emocija i s jasnijom slikom situacije i trenutka u kojem se nalazim."
Mirela
"Kao psihologinja i plesna umjetnica koja je dugi niz godina u holistički orijentiranom radu s tijelom i dušom, pronašla sam Shiatsu kao rad koji na predivan način ujedinjuje sve moje interese. I nisam mogla bolje odabrati! Igor nesebično i sa srcem dijeli svoje iskustvo i znanje, te stručno usmjerava u profesionalnom radu.
Ivana
"Uz Igorovu pomoć suprug se riješio bolova u ramenima i leđima, otkrio uzroke koje nije očekivao i pronašao olakšanje. Igor ima sjajnu pozitivnu energiju koja stvara ozračje sigurnosti i povjerenja u kojem odgovori dolaze s lakoćom."
Kosjenka
"Veselim se svakom satu s Igorom, a svoje unutrašnje reakcije dočekujem raširenih ruku i s blagoslovom, bilo kakve one bile.Topla preporuka svim ljudima koji žele napredovati na emocionalnoj, fizičkoj i psihičkoj razini. Sve tri su neodvojive. Hvala Igore!
Snježana
"Definitivno odlična odluka obratiti se Igoru ukoliko želite podići kvalitetu života i učenja o svom tijelu i psihologiji. Mene je oduševila tremoring metoda opuštanja stresa i svakome bi je preporučila, isto kao i tretmane shiatsu masaže! Uglavnom, jedna velika, lijepa priča o radu na sebi."
Bosiljka
"Moj prvi shiatsu tretman pokazao se kao jedno lijepo, skroz opuštajuće iskustvo. Igor ima predobru energiju u kojoj se doslovno okupate čim uđete u prostor. Tople preporuke."
Ana
"Uživam biti sa sobom. Sama se sebi iskreno nasmijem bar tri puta u danu. Sve kaj je bilo prije, bilo je. U tome je Igor odigrao važnu ulogu. Naoko neprimjetna, ali snažna podrška."
Dora
"Osoba sam koja se teško može opustiti. Na svakoj dosadašnjoj masaži su mi govorili da se opustim jer su mi mišići uvijek napeti. S tim problemom sam došao i na svoju prvu shiatsu masažu. Igor me svojom stručnošću i pristupom oduševio. U jednom trenutku sam gotovo zaspao. 😀 Svakako ću se vratiti opet i preporučujem svima, relaksacija za um i tijelo."
Alen
"Dragi Igor, hvala ti puno od srca na predivnoj energiji i odličnom Shiatsu tretmanu koji mi je puno pomogao, kao i vježbama koje si mi preporučio! Nakon dugo vremena, moja leđa su opet super!"
Mirjana

Shiatsu edukacije

"Osnovni Shiatsu tečaj kod Igora je ostavio dubok trag u meni. U ugodnom prostoru, odličnoj radnoj atmosferi i s predivnim novim ljudima, moje srce, tijelo i um su ispunjeni beskrajnom ljubavi. Hvala Igoru što svojim strpljenjem, mudrošću , potporom i nenametljivošću daje sve od sebe i nesebično dijeli svoje znanje s drugima."
Tena
"Ovaj vikend sam bila na osnovnom shiatsu tečaju. Bilo je prekrasno i korisno. Igor je uistinu svestran čovjek i profesionalac u mnogim već spomenutim područjima. Zaista se daje i posvećuje svakoj osobi maksimalno i to iz srca. I bas ti Igore hvala na putu kojeg si odabrao! Veselim se daljnjem vježbanju i usavršavanju na tom području."
Jelena
"Ugodna atmosfera na seminaru shiatsua, poticajna za učenje. Topla preporuka za sve gladne znanja i učenja."
Dušanka
"Igorova stručnost, znanje tehnika i fantastična energija su samo mali dio cijelokupnog iskustva kojeg mozete naći u njegovim radionicama."
Paula
"Definitivno odlična odluka obratiti se Igoru ukoliko želite podići kvalitetu života i učenja o svom tijelu i psihologiji. Mene je oduševila tremoring metoda opuštanja stresa i svakome bi je preporučila, isto kao i tretmane shiatsu masaže! Uglavnom, jedna velika, lijepa priča o radu na sebi."
Bosiljka
"Jako pozitivno i lijepo novo iskustvo koje preporučam svima. Nakon dugogodišnjeg poznavanja Igora i odlazaka na njegove tretmane napokon sam se odlučio prisustvovati njegovoj shiatsu radionici i oduševljen sam novim spoznajama o sebi te znanjima i vještinama koje sam stekao u tako kratkom periodu."
Tomislav

NLP/Coaching edukacije

"Nakon NLP programa ovaj vikend u Splitu svakako bi preporučila svima prolaz kroz NLP. Kroz razne vježbe spustila se unutrašnja jasnoća u komunikaciji sa samom sobom koja mi daje jasnoću vlastitih granica i jednostavnost u komunikaciji u osobnim odnosima i u radu sa ljudima. Hvala Igore na igri i podršci."
Ajna
“Svaki novi modul donosi puno praktičnih znanja. Fascinantno je kojom jasnoćom Igor odgovara na sva pitanja. Tople preporuke svima koje zanimaju teme komunikacije i efikasnosti.”
Dubravko
“NLP Communication program preporučio bih pojedincima i timovima koji žele naučiti jasnije komunicirati, kako sa sobom, tako i sa ljudima oko sebe.”
Dominik
“NLP program dao mi je mnoge praktične alate kojima mogu mijenjati svoju rekaciju u trenutku, a također i način kako postići drugačiju percepciju trenutne situacije ili nečeg iz prošlosti. Jako koristan alat za mene u poslu je Sidrenje – kako dovesti sebe što brže u neutralniju i mirniju poziciju kada je potrebno. Topla preporuka svima.”
Nataša
“Dobila sam pregršt alata za razumijevanje vlastitih i tuđih emocija, reakcija, djelovanja, ograničenja, blokirajućih uvjerenja. Jedino što sam izgubila je strah, nepovjerenje, sumnja. Riješila sam se napadaja panike, dobila sam moć snalaženja,djelovanja, razumijevanja u svakoj životnoj situaciji. Kad razumijem,onda prihvaćam. A kad prihvaćam, mogu i otpustiti, preoblikovati, što god treba. Zahvalna sam. Bez sumnje najbolja i najkorisnija edukacija u životu do sad. Naravno da idem dalje! Riječi nisu dovoljno snažne za opis ovog iskustva. Treba ga doživjeti.”
Marina
“Pronađite svoje odgovore tako da ih kod Igora naučite postavljati.”
Aleksandra
Kontakt
Lokacija

Kontakt forma

Scroll to Top