SoulCraft Creation - gongovi
SoulCraft Creation - gong terapija
Gong meditacija Samobor

Gong meditacija

Tražite podršku pri smirivanju uma, uravnoteživanju emocija i tijela za kvalitetan vlastiti meditativan proces?

…ili se jednostavno želite opustiti uz ugodne prirodne vibracije?

GONG MEDITACIJA je mjesto za Vas 🙂 

 

GONG meditacija je radionica kojom za Vas stvaram ugodnu harmoničnu atmosferu vibracijama gongova i ambijentalnim svjetlom koja omogućuje lakše opuštanje i uravnoteživanje misli, emocija, tijela i duha.

 

Ovaj prirodan proces uravnoteživanja misli, emocija, tijela i duha dodatno podržavam kroz svoje certificirane kvalifikacije kao psiholog, mentor, shiatsu učitelj, bubnjar i udaraljkaš, te zvuko-terapeut prema internacionalnom Peter Hess institutu. Smatram da upravo kombinacija formalnog znanstveno-psihološkog pristupa radu s ljudima, te prirodnih i alternativnih metoda s 12 godina iskustva u takvoj holističkoj praksi čini GONG meditaciju pogodnom za osobnu podršku i kvalitetan meditativni proces.

 

Gong meditaciju provodim tako da:

1. čitava grupa prođe kroz anti-stresne vježbe kako bi svi prisutni opustili tijelo, doveli misli u sadašnji trenutak i umirili emocije, te kako bi mogli lakše krenuti u proces opuštanja ili meditacije.

2. vježbe disanja radimo kako bi podigli razinu kisika u organizmu i kako bi se lakše usredotočili i opustili uz vibracije gongova.

3. svatko za sebe odlučuje kako će voditi osobni proces i na koji način će iskoristiti vibracije gongova na radionici.

4. 90 minuta GONG vibracija harmonizira čitav prostor i sve ljude unutar prostora.

5. na kraju radionice imamo priliku podijeliti svoje iskustvo u završnom krugu.

Gong meditacija je holistički proces koji nam služi da iskoristimo grupnu energiju i sve efekte gong meditacija kako bi podržali vlastiti proces opuštanja, usmjeravanja na sadašnji trenutak, regulirali stres na svim razinama našeg bića, te kako bi u ugodnom, podržavajućem i harmoničnom okruženju podržali sebe da lakše zakoračimo kroz životne korake koji slijede 🙂

 

Dobrodošli 🙂

 

NEWSLETTER PRIJAVU možete ispuniti ovdje…

Dobrobiti gong meditacije: 

 

 • Gong meditacijom dobivamo prostor za duboko otpuštanje nakupljenih emocija, misli i fizičkih napetosti.
 • Vibracije gongova brzo i nježno uvode u opušteno stanje svojim rezonantnim harmonijama u prostoru van tijela i unutar tijela jer nas podsjećaju na vibracije koje smo doživljavali kao bebe uronjeni u sigurnosti majčinog trbuha.
 • Vibracije gongova pomažu nam da proširimo vlastitu svijest i dublje povežemo vlastite snove, želje, potrebe i potrebne korake za njihovo ostvarivanje. 
 • Gong meditacija pozitivno utječe na nas i na staničnoj razini, podržava pokretanje stanica našeg tijela i omogućava da se kroz vibriranje uspostavi prirodan puls stanice i metabolički proces koji stanice obavljaju kroz kretanje. 
 • Svako duboko opuštanje podiže imunitet ljudskog organizma, zato iskoristite GONG vibracije i dopustite si podržati vlastite prirodne regenerativne kapacitete. 

gong meditacija samobor

Što se događa na GONG meditaciji?

 1. Radionica počinje uvodnim pripremnim krugom tijekom kojeg radimo vježbe otpuštanja stresa iz tijela.  DO-IN vježbe ili razne male kratke antistresne vježbe… 30min cca…
 2. Nakon što smo opustili tijelo fokusiramo pažnju, te gradimo namjeru za pokretanje procesa meditacije. Mindfulness tehnikama opuštanja i usmjeravanja pažnje… 15min cca…
 3. Nakon uvodnih priprema započinjemo individualni proces meditacije u ležećoj poziciji koji podržavamo  vibracijama gongova i tibetanskih zdjela. 90min cca…

 

Unutar 20 minuta mozak mijenja svoje stanje i vaše tijelo se opušta. Vaše tijelo će učiniti ono što mu treba, od spavanja (ako Vam je sustav iscrpljen) do vizualizacije vlastitih ciljeva, potreba, rješenja… jer sve lakše postižemo kada smo optimalno aktivirani. Kada ste u poziciji da možete opušteno ležati vibracije zvuka dodatno usmjeravaju vašu pažnju na osjet vibracija u tijelu i oko tijela. Vibracije koje osjećamo u tijelu i oko njega se povezuju s vibracijom koju čujemo i zajednički razvijaju unutarnje doživljaje koji nas dodatno opuštaju ako dopustimo unutarnjem oku da stvara slike iz vibracija koje osjećamo tijelom i čujemo uhom. 

 

Kada ste okupani vibracijama gongova možete i osjetiti da unutar Vašeg tijela baš neki specifični dio tijela vibrira sa zvukom gonga. Upravo u tim trenucima osjećate rezonancu vibracije gonga s napetim dijelovima na tijelu i s opuštanjem možete primjeriti kako se te napetosti tope, jer vas vibracije gongova masiraju na staničnoj razini i dopuštaju gustim i napetim područjima mišića, vezivnih tkiva, fascije i organa da se opuste. 

 

Dopustite si vibrirati s gongovima i otkrite ljepotu vibracija iznutra i izvana. 

 

 

Zašto GONG meditacija u Samoborskom SoulCraft Creations centru: 

Zato što smo za Vas pripremili toplu i ugodnu obiteljsku atmosferu SoulCraft creations centra kako bi imali potpun doživljaj ugode i prepustili se procesu istraživanja sebe kroz vibracije gongova 🙂 

Zato što smo uz zvuk pripremili i nježne svjetlosne kulise koje Vas mogu dodatno potaknuti na opuštanje, vizualizacije i uživanje u samoj radionici. 

Zato što volim podijeliti vlastitu ljubav i strast za istraživanjem cjelovitih i kreativnih sustava podršci osobnom razvoju. 

I zato što volimo okupljati pozitivne ljude da zajedno podijelimo dobre vibracije GONG meditacije 🙂 

 

 

JOŠ tehničkih informacija o GONG meditaciji: 

 

U prostoru je moguće ležati na strunjačama, sjediti na jastucima za meditaciju ili stolici.

Oprema:

 • ponesite svoju dekicu ako ju volite više od naše 😉
 • bočicu s vodom ako Vam zatreba

Cijena:   

 • 25€         188,36kn

Plaćanje:

 • Na licu mjesta
 • ili po ponudi na račun tvrtke: HR 61 2340 0091 1108 5137 6                     
 • (zatražite ponudu)

Trajanje:   

 • 20:00 do 22:30

Adresa:      

 • Vukovarska 10
 • Samobor

Parkiranje:

 • Besplatno

 

Trajanje: 20:00 do 22:30

 

Rezervacije mjesta molimo unaprijed potvrditi:

 • Soulcraft.info@gmail.com
 • 095 902 903 8
 • FB message

 

NEWSLETTER registracija – Prijavite se za obavijesti o našim nadolazećim GONG meditacijama i programima kroz mjesečnu obavijest. 

 

Ovdje možete pronaći TERMIN sljedeće radionice…

 

 

X