Spiritual psychology & Psihologija promjene

 

Hvala svima na sudjelovanju 🙂

 

Michael Anderson je  bestseller autor i psiholog iz SAD-a u svojem području i govori nam o svojem pristupu rada s ljudima (i s nama samima) u SAD-u – nazvanim duhovna psihologija.

Iako nije utemeljena na bilo kojoj religiji, duhovnoj psihologiji je cilj proraditi sve što ometa mir osobe. To je humanistički pogled na psihologiju koji se vraća na osnovno načelo da su svi bića ljubavi, a mi koristimo tehnike savjetovanja i podrške kako bismo uklonili neriješena životna pitanja i izazove, što rezultira povezivanjem duše, psihe i tijela.

Uostalom, riječ “psiha”, od koje  psihologija dobiva svoje ime, izvorno znači “dah, načelo života, duša”. Vrijeme je da vratimo Dušu psihologiji i osobnoj promjeni.

Michael je diplomirao Duhovnu psihologiju 2010. godine na Sveučilištu u Santa Monici (https://www.universityofsantamonica.edu) i putuje širom svijeta šireći njegovu uzdižuću poruku. Pridružite nam ovom jedinstvenom prilikom i saznajte zašto je njegova poruka postala toliko popularna u cijelom svijetu.

www.michael@executivejoy.com    www.RMichaelAnderson.com

 

Igor Kuhar predstavnik je nove generacije psihologa i bodywork praktičara, te integrira psiho-edukaciju, osobni razvoj i regulaciju tjelesnih, emocionalnih i mentalnih kapaciteta osobe.

Dobitnik je nagrade za izniman doprinos u području primijenjene psihologije za 2017. godinu, te je osnivač SoulCraft creations centra u Samoboru i projekta Svjesnog Održivog Razvoja.

Igor je diplomirao 2006. godine na Sveučilištu u Zagrebu, a edukacije je nastavio s domaćim i internacionalnim edukacijama i školama kao integrativni psihoterapeut, shiatsu praktičar, zvukoterapeut, zvučni pedagog, Marte Meo praktičar. Sve o Igoru i njegovom projektu možete pronaći na:

www.soulcraftcreations.hr        www.odrzivosvjesnoroditeljstvo.eu

 

Ako Vas zanima KAKO regulirati proces životne osobne promjene i KAKO olakšati sebi životne izazove dođite i sudjelujte na ovoj prezentaciji i maloj anti-stresnoj radionici uz Michaela i Igora u Samoboru.

 

Zamislite kako bi vaš život izgledao kada biste izašli iz vlastitih prosudbi i negativnog razgovora u svojoj glavi i postali netko tko je podržao druge da vide svijetlo i ljepotu oko sebe i u sebi. Svi smo društvena bića željna podrške i rasta. Dođite i razmijenite s nama kako podržati sebe i druge oko sebe.